رنگ نیکوکاری به جای زنگ نیکوکاری
▫️هر روز، نوروز زودتر از دیروز به دل تو سرک می کشد، ای انسانی که دلواپس و دلتنگ احسانی با قلبی آکنده از احساس؛ "احسان" به کودکان، بیماران، پیران روزگار، مادران، پدران و مستمندان؛ نه تنها آنان، که همه هستی چشم انتظار نو شدن تو هستند؛ تویی که انتخاب شده ای تا با نسیم همدلی و همراهی حرکت کنی و شادی را با هم نوعانت شریک شوی.همنوعی که شاید مانند مادر و فرزندی باشند که .
▫️فرزند: آخجون بالاخره عید داره میاد ، امسال دیگه به مامانم میگم اون لباس قشنگه رو برام بخره .
مامان کی میریم خرید؟
مادر : میریم عزیزم ، میریم . (در دلش می گوید : ان شاالله با کمک خیرینِ جشن نیکوکاری شرمنده ی بچه ام نمی شم )
▫️اخبار تلویزیون: به علت شیوع ویروس کرونا، تمامی مدارس سطح کشور تا پایان سال اعلام شده است.
مادر: ای وای، خدایا بعد از تو تنها امیدم همین بود، حالا که مدارس تعطیل شده، دیگه کمک هم جمع نمیشه . خدایا چیکار کنم؟ جواب بچه م رو چی بدم ؟
فرزند: مامان پس کی میریم خرید؟ همه ی دوستان خریداشونو انجام دادن، من کی باید برم خرید ؟؟ مادر: چشم عزیزم ، می ریم . (به گوشه ای می رود، می نشیند و اشک میریزد که ناگهان . )
▫️اخبار تلویزیون: مراسم زنگ نیکوکاری امسال بعلت تعطیلی مدارس، انجام نمی شود اما به همت آموزش و پرورش و کمیته امداد امام خمینی(ره) طرح "رنگ نیکوکاری" در منازل انجام شده و دانش آموزان عزیز می توانند از طریق روشهای زیر بصورت غیرحضوری به نیازمندان کمک کنند :
• آنی پرداخت #0112*8877*
• شماره تماس
54238580-54239211
مادر (در حالیکه اشکش به لبخند تبدیل شده است ): خدایا شکرت . با این برنامه ی رنگ نیکوکاری در منازل، باز هم میتونم امید داشته باشم که بتونم دل بچه م رو دم عیدی شاد کنم .
✅ کمیته امداد امام خمینی (ره) تنکابن
درباره این سایت